Molly – ADOPTERAD

Kön: Hona.
Färg: Vitt.
Ålder: 1 ½ år

Mollys matte har två katter som tyvärr inte alls kommer överens. Trots alla tips och trix för att få katterna att acceptera varandra så bråkar de med varandra och slagsmålen ökar för var dag, och matte har därför med sorg i hjärtat tvingats inse att hon måste dela på dem.
Lägenhet är för liten för dem båda och ingen av dem vill låta den andra styra över reviret. Den äldre katten som är 12 år kan matte inte lämna bort på grund av hennes ålder, hon skulle aldrig anpassa sig vid en ny miljö, därför måste det bli helvita Molly som måste flytta.

Molly är drygt 2 ½ år och en mycket pigg och nyfiken katt.
Hon älskar både att klättra i klätterträd och att apportera bollar. Hon vill väldigt gärna ligga i mattes knä och hon sover alltid i sängen på natten.
Molly har alltid varit inomhus men matte är säker på att hon även skulle älska att vara utomhus, bara det är en trygg miljö, hon vet ju inget om de faror som kan finnas.
Molly går med på att bli duschad även om hon inte blir jätteglad över behandlingen, däremot är det svårare att klippa hennes klor, hon tycker nämligen inte om att bli fasthållen och hon är oerhört rädd om sina tassar.
Hon är också känslig för ljud, vilket både är positivt och negativt. Hon är rädd för höga ljud som t.ex åska men hon lyssnar mycket till mattes röst och blir lugn och trygg när matte pratar med henne och Molly pratar även tillbaka med matte.
När Molly vill bli kliad och man inte uppmärksammar henne så tar hon sin lilla tass och petar lite försiktigt på ens kind.

Molly är helt ljuvlig, trofast och gosig liten tjej, samtidigt som hon har mycket energi till lek.

Molly är kastrerad och vaccinerad och behöver id-märkas vid flytt.
Molly är inte rädd för nya människor, men misstänksam och till en början på sin valt.
Hon passar inte i en barnfamilj utan en äldre person där Molly får möjlighet att känna på gräset utanför vore drömmen.

En förmedlingsavgift på 1200kr tas ut för Molly, där pengarna går till veterinärbesök för en hemlös kisse.
Hon är också känslig för ljud, vilket både är positivt och negativt. Hon är rädd för höga ljud som t.ex. åska men hon lyssnar mycket till mattes röst och blir lugn och trygg när matte pratar med henne och Molly pratar även tillbaka med matte.

Molly finns i Göteborg men viss transport mot bensinkostnad går att ordna.

Posted in Honkatter, Katter som har hittat nya hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *