Sambo & Samantha har adopterats!

Kön: Hane och hane.
Färg: Röda.
Ålder: ? år

❗️❗️ AKUT! RÄDDA SKYGGISARNA ❗️❗️

Sambo och Samantha (tillsammans SamSam) fångades in och placerades i ett jourhem där tanken var att de skulle få chans att bli tama.

Samantha fångades in först, men så fort vi skulle köra iväg med henne till jourhemmet ställde sig Sambo och grät efter henne, så det var bara att ta in honom samtidigt. Äkta kärlek delar man helt enkelt inte på och de söker därför enbart ett gemensamt hem/jourhem.

SamSam har inte hunnit vara inne ens 48h innan de akut söker en ny fristad.
Att släppa ut dem igen går inte, för då kommer de skjutas av en jägare (ej vi som kallat jägaren).

Finns det någon som har ett ledigt rum, en rymningssäker stallbox, en stor tom voljär eller något annat som kan passa två rädda och stressade katter?

Vi söker en akut lösning så att SamSam båda kan få bli kastrerade så fort som möjligt.

Vi behöver någon, någonstans där SamSam får chansen att återfå tillit till människor både före och efter sitt veterinärbesök så de kan adopteras ut till hem där de sen får stanna för alltid.

Helst av allt söker vi givetvis ett hem där de får stanna oavsett om de blir tama eller bara får springa som stallkatter med tillsyn och bli serverade mat som tack för att de håller möss borta.

Finns det någon som antingen kan ställa upp som akuthem, som jourhem och tämja dem eller någon som kanske dessutom söker två gårdskatter där det inte krävs att de är klappbara?

Katterna finns just nu i Malmö men transport i stora delar av landet går att lösa, bara katterna räddas!

Posted in Hankatter, Honkatter, Katter som har hittat nya hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *