Lilleman har fått nytt hem

Blåvit hane

Gissningsvis 4 år

Info om Lilleman

Lilleman hade setts till i parken under en längre tid, det var ingen tvekan om att han var hemlös. Då och då kom någon och matade, annars levde han på samma mat som fåglarna.

Jag hade aldrig sett honom själv, men när vi letade efter en annan katt så fanns han plötsligt där: Den ståtliga herren tittade rakt i mina ögon och blinkade. Jag pratade med honom och hans blick tittade bedjande på mig i kylan, under helgen skulle det bli -10 grader: Det skulle bli svårt för Lilleman att överleva.

Det gällde snabba ryck, vi fick tag i ett akuthem och fälla: Bara en timme efter fällan satts upp så var han inne: En tacksamhet sken från katten, även om han var stressad.

Lilleman kom till ett nytt hem i februari förra året, och har sen dess kämpat med att bli kompis med hemmets andra katt. Lilleman är väldigt kontaktsökande och älskar sin nya kompis, något som tyvärr inte alls är besvarat. Hemmets gamla katt vill inte alls ha Lilleman som sin kompis.

Lilleman behöver ett nytt hem. En riktigt kattvan person med ett tålamod och förståelse. Han vill ha kompisar i det nya hemmet eftersom han gång på gång söker upp nuvarande hems andra katt och så gärna vill leka och mysa.
Lilleman är en väldigt undergiven katt och slänger sig gärna på rygg och visar magen.

Lilleman vill ha ett hem utan barn eller hundar.
Han vill fortsätta leva som innekatt så han är ganska lättskrämd.
Lilleman har vid två tillfällen fått medicin då han haft problem med att kissa, medicinerna fungerade utmärkt men det kan vara ett återkommande problem, det vet vi inte. Han går på lådan utan problem, men vid dessa två tillfällena har han skrikit vid lådbesök av smärtan.

Lilleman beräknas vara 4 år gammal. Han är en stor katt på 5,5-6kg, men absolut inte tjock.
Han fångades in blyg och lite skygg men med tiden hos sitt nuvarande hem har han verkligen blivit en mer social katt. Han är en matglad kille som alltid går efter en och kelar mot benen och pratar så fort man är på väg till köket eller står och lagar mat.
Han kommer gärna upp i soffan för att få kel och spinner då högt av njutning.

Lilleman är kastrerad, öronmärkt och försäkrad.
Han är en trasig tand sen hans hårda hemlösa liv, men h enligt veterinären är det inget konstigt med den och inget som behövde åtgärdas.

Finns du som vill adoptera Lilleman och ge honom en chans till en nytt liv där han kommer trivas och få en ny kompis?
Hör av dig! Lilleman väntar.

 

 

 

Posted in Hankatter, Katter som har hittat nya hem.