Antonio – ADOPTERAD

Kön: Hane.
Färg: Röd.
Ålder: 7 år

Antonio behöver nytt hem!

Antonio, mest kallad Anton, behöver ett nytt hem då matte utvecklat kattallergi och får eksem av att röra sin älskade kisse.
Anton har bott hos matte sen 3 månaders ålder och han är nu 7½ år gammal.
Anton är en fantastiskt social katt som gärna kommer och kelar med alla människor, även dem han precis har träffat. Han pratar en hel del, lyssnar på ett par kommandon, är väldigt lätt att hantera och klippa klorna på, och väntar till och med vid dörren när man kommer hem.

Anton har varit innekatt hela sitt liv, men får komma ut i sele och koppel lite då och då, vilket han tycker om.

Han har fått sina vaccinationer årligen, kastrerades vid 6 månaders ålder, är dock inte ID märk och inte längre försäkrad.
Det enda medicinska problem han har haft var för två år sedan då han hade problem med urinstenar. -Matte bytte foder till Royal Canin Sterilised 37 och han har inte haft några problem sedan dess, men det är nog bäst att han fortsätter få detta foder.

Anton har delat hem med en hund de senaste fyra åren och det har gått jättebra, han trivs även bra med andra katter och barn.
Han är verkligen en underbar katt som mest av allt bara vill vara med och bli omtyckt, och det är fruktansvärt tråkigt att behöva omplacera honom.

Anton vill naturligtvis komma till ett bra, långvarigt hem där han blir väl omhändertagen.
Anton finns i Lund, och tar gärna emot besök!

Anton är en förmedling vi gör och en förmedlingsavgift tas ut på honom. Pengarna går direkt till veterinärräkningar för våra hemlösa katter.
Genom att adoptera Anton hjälper du alltså två katter i nöd!

Posted in Hankatter, Katter som har hittat nya hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *