Elsa har adopterats!

Sköldpaddsfärgad hona

Ålder: ca 10-12 veckor

 

Info om Elsa

Med ryggen vänd mot huset stod upphittaren och klippte gräset, när hon vände sig om stod helt plötsligt en liten kattunge på fikabordet och försökte sno mat.

Hur eller varför lilla Elsa hamnat just där vet ingen, men hon var full med loppor, tjock mage av mask men samtidigt synligt mager.
Upphittaren gav kattungen mat och vatten, vilket nog har varit första gången på länge, om inte någonsin, som den lilla magen fått känna sig helt mätt.

Upphittaren själv vill inte äga någon katt men de kommer ställa upp som jourhem och ge henne hjälp, mat, värme och kärlek tills dess att Elsa får ett alldeles eget hem.

På torsdag ska Elsa få besöka veterinär för ordentlig ohyresbehandling, id-märkning och sin första vaccination. I slutet av maj ska hon även få sin andra vaccination, sen räknar vi med att hon är ca 12-15 veckor och redo att adopteras ut till ett eget hem där det finns en kattkompis.

Elsa finns i Trelleborg och att adoptera Elsa kostar 1800kr, där 800kr betalas vid bokning och som ej återfås vid ånger.

 

 

Posted in Katter som har hittat nya hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *