Lilly har fått ett nytt hem!

Bruntigré hona

Ålder: 2-3 år.

 

Info om Lilly

Lillys ägare flyttade och lämnade kvar kattflickan att klara sig själv.
Förra året togs Lilly om och en omtänksam granne fixade hem till både Lillys dåvarande 2 kattungar och Lilly själv hamnade på en närliggande gård.
Lilly trivdes tydligen inte alls på gården och för några veckor sen dök hon upp igen, på samma plats där hennes ägare så brutalt en gång bara lämnat henne.
Gården kunde inte bry sig mindre om henne, det är ju bara en katt.
Den omtänksamma grannen började mata Lilly igen, trots att de inte hade möjlighet att bli kattägare, medan de gjorde allt för att hitta någon som kunde hjälpa Lilly så hon skulle slippa släppas ut igen.
Så kom dagen då Lilly kom bärandes på en liten kattunge för att få hjälp. Grannen anordnade ett litet skyddande krypin till Lilly och den lilla. Snart kom Lilly bärandes på ännu en liten.
Totalt 3 små hade fötts ute men Lilly visste att här fick hon hjälp.
Upphittaren lät Lilly och hennes små bo i deras källare för att skydda den blivande familjen, men faktum kvarstod att de inte alls kunde ha katt.

Lilly är inte gammal, vi gissar på ca 2-3 år. Hennes bebisar beräknas vara leveransklara runt 22 juli.
Trots allt Lilly varit med om är hon är underbar liten tjej, som slänger sig på golvet, trampar i luften med tassarna och spinner högljutt för att få kela och visa upp sina små bebisar.

Nu är hon i trygghet och inget ska någonsin få hända henne igen.
Lilly kommer kastreras, vaccineras och id-märkas.

Finns du som vill adoptera Lilly och ge henne ett hem där hon får stanna för alltid?
Lilly vill komma till ett hem utan andra katter och utan hundar. Hon har viss vana av att vara ute, men hon har absolut ingenting emot att bara vara innekatt då hon trivs med det och givetvis är rumsren.

Lilly finns i Sjöbo.

Posted in Katter som har hittat nya hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *